You're here with me, it's like a dream.

Hola guapos!
Idag har jag gjort det skriftliga NP provet i Spanska steg 4 som gick sjukt bra faktiskt. Eller ja det kan man ju aldrig veta men det kändes kanon verkligen :) Sen skrev jag även prov i Spanska steg 5 som gick lite sämre men det kändes ändå bra.
Efter mina prov pluggade jag lite, kikade lite efter en avslutnings klänning och nu ligger jag här i min säng för att plugga ännu mer. Det är mycket nu de sista dagarna!
.
Jag ska tillbringa min tid i Marbella i helgen hos min moster och hennes familj, alltså mina kusiner som har hus där.
Det ska bli riktigt mysigt att ha lite släkt här faktiskt. Vi ska väl sola, bada, äta på resturang osv.
Bara mysa helt enkelt!
För att komma till min kusins blogg, klicka här.
.

Musikpluggar!

Nu har jag suttit här i fleeera timmar och pluggat. Har fått massor gjort så det har lönat sig. Så skönt att bara kunna skicka in all rättskunskap och svenska uppgiften för att sedan iof ha ännuuu mer plugg. haha men aja då har man i alla fall fått bort lite ur plugg högen!
.
Till min pluggning lyssnar jag på den här låten som snabbt sätter sig på hjärnan haha :)

We're gonna party all night!

Här kommer ännu mer bilder från balen och även från i fredags :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Blandade känslor!

Sitter på Lorenas med min käre kompanjon E.J och pluggar.
Jag är så distraherad av massa annat, får liksom ingen plugg ro vart jag än är och med vem jag än är. Så mycket att tänka på och så mycket att göra. Jag menar förstår ni att jag åker hem här ifrån om lite mindre än en månad :O Efter 10 månader så är allt bara slut. Jag börjar få lite panik. Men aja jag får njuta in i det sista och hitta på nya äventyr när jag kommer hem.
Jag har exempelvis ett antal städer att hälsa på. B.la Umeå där Emma-Josefin bor :)
Människorna jag blivit rikitgt tight med här nere är vänner för livet! 
.
Vi hade 0-ning för oss nykomlingar. 
Jag har badat mer än någonsin.
.
.
.
.
.
Ett år fyllt med festande.
.
Och resande.
.
.
.
.
.
Massa äventyr har jag också vart med om.
.
.
Pluggandet har gått bättre för mig.
.
.
.
.
.
Jag har spenderat mycket tid med Emfin och våran vänskap har blivit starkare och starkare!
.
.
.
.
Jag tog dykarcert!
.
.
.
Vi var en trio men Vix åkte hem. Hon kommer dock alltid vara min vän!
.
Upplevt folkfetserna här i Spanien. Bl.a La feria!
.
.
.
.
.
.
.
Blivit solbränd.
.
Men mest av allt kommer jag nog sakna dig!
.

BBQ!

Hooola! Gårdagen vart sådär, jag var trött och slitet sen i fredags.
Men det var kulit.
Strax ska jag bege mig mot mina värdsyrrors BBQ. Det ska faktiskt bli jätte roligt trots min hög av plugg som väntar. Men jag har ju hela kvällen på mig att ta i tu med det sen!
En stor smaskig puss!
.

Put your hands up in the air sometimes

Sådär då var jag färdig fixad och ska strax kila iväg till Marre & CO för att föra lite. Blir nog lite strand häng innan!
Ikväll har jag min svarta långklännig och toffs + bruna linser:)
.
.
.

Skål!

Gårdagens festligheter vart super lyckade!
Kvällen bjussade på allt möjligt och det verkade som alla hade kul. Även om vissa kanske fick en suddigare kväll än andra. Idag har jag legat på stranden hela dagen och nu ska jag precis hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Trooor jag ska parta i kväll också men vi får se. Kanske drar en plugg kväll. Eller nej det får vänta tills imorgon!
.
Saknar er mina brudar!

Utgång på ingång!

.

Desayuno en el sol!

Jag sitter just nu på balkongen och stoppar i mig lite frulle. Hur skönt som helst att kunna sitta i solen på morgonen och bara njuta. Strax ska jag börja göra mig i ordning inför skolan. Dagen kommer nog inte bjussa på så mycket mer än skolan och företagsekonomi plugg eftersom jag har prov imorgon. Men det kanske kommer upp någon update när jag sitter på Lorenas och pluggar.
SOMMAR PUSSAR!
.
.

Säg inte hejdå, säg vi ses!

Ska strax kila iväg för att möta upp Julia. Vi ska sedan till La jardín för att ta en hejdå drink tillsammans med några. Tobbe åker nämligen hem imorgon. Så det ska bli trevligt fast ändå tråkigt men han bor ju i Uppsala så det är lurre :)
.
En väldans gammal bild på mig. Snart ska mi cuerpo bli densamma igeen!

Lookin' for some hot stuff baby this evenin

Vaarm dag! Jag todde jag skulle avlida ett tag när jag skrev provet som gick sådär. Men aja klarade det gjorde jag nog i alla fall.
Nu ligger jag i sängen med huvudverk och kikar på OTH. Senare ska jag över till Emfin och de andra för att jaa jag vet inte. Bada i poolen kanske. Det är ju friskis idag också men vi får se om jag pallrar mig dit eller om jag satsar på att bli helt frisk först :)
.
Här är lite fler bilder från balen!

.

.


Matte B nationella!

Idag har mycket av min tid gått åt för att plugga matte. Jag har ju nationella prov imorgon. Just nu ligger jag och myser framför OTH men ska snart iväg igen för att plugga ännu mer matte.
haha jag vill verkligen klara provet ordentligt!
Så det blir nog ingen springtur idag heller. Det får vänta tills på torsdag!
Men jag ska i alla fall bränna lita kalorier i morgon på friskis passet :)
.

Plugggggg på pluggggg på pluggggg...

Fyyf******n vad mycket plugg jag har. Jag tror jag avlider. Nu sitter jag och gör rättskunskap till imorn för jag ska hålla i lektionen.
Det går visserligen ganska bra men sen väntar en hög av annat plugg...
.
.

Balen in pics!

Balen var helt underbart, jävla, sjukt, magiskt rolig. Allt vart bara helt perfekt. Middagen, roligheterna, festandet, personerna, kläderna. Allt.
Här kommer lite bilder från kvällens gång.
.
.
.
.
.
.
.
.

A friendship that can end never really began!

Dagen började med en lektion i skolan och sedan en jätte skön dag på stranden med Emfin, Matilda och Åsa! Vi låg på stranden från halv 11 till ungefär 4 sen begav vi oss till stan där vi äntligen hittade varsin kuvertväska som visserligen vart likadana hehe. Men skitsamma!
Efter ett tag mötte jag upp Èmilie från min klass i Sverige och hennes pojkvän Daniel som är i Malaga på semester och passade på att hälsa på mig här i Funkan.
Riktigt kul att de gjorde det!
.
Nu har jag precis provat hela min baloutfit och jag är super nöjd verkligen. Ni får se bilder sen men jag vill fortfarande hålla det hemligt. Imorgon klockan 14 har jag tid hos frisören också där jag ska fixa mitt hår. Jag ska köra på "hollywood lockar" och kanske ha bak håret lite eller nått. Min klänning är så puttignuttig så jag vill inte ha håret så också hehe. Men det blir nog super ska ni se!
.

Don't change for anyone, change because you want to change.

Idag har hela dagen spenderats i Granada där vi gick runt på guideade turer, åt glass och hade trevligt helt enkelt. När jag kom hem pluggade jag lite och efter det gick jag ut på en springtur med Emfin. Riktigt skönt faktiskt!
Strax ska jag sussa men innan det blir det lite OTH.
Godnatt pussar!
.

Someday you will be everything to someone

Idag har jag haft en riktigt härlig dag som började med bara en lektion i skolan. Efter det kilade jag och Åsa ner till stranden för att sola lite och efter ett tag kom "huset" så vi spelade lite volleyboll och bade osv. Jag kom inte hem förns alldeles nyss. Så nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan sussa.
Tror jag ska med till Granada imorgon! Annars MÅSTE jag verkligen plugga rumpan av mig.
.

Balen!

Idag har jag varit på Miramar heeela dagen för att leta efter accecoarer till min balklännig. Jag fick med mig lösnaglar och ett jätte fint armband hem men inte det viktigatse. EN KUVERTVÄSKA! Aja jag får leta vidare sen. Den ska nog vara svart tror jag då mina skor är det :)
.
.

Jag är fri som en fågel!

Kom just hem från en hel dag med sol och bad i både havet och poolen. Känner att jag fått mycket färg nu och brännan börjar arta sig inför balen ;)
.
Nu ska jag plugga lite och efter det kika på några avsnitt av OTH. Sen ska jag väll antagligen sussa eftersom skolan börjar klockan 8 imorgon...
.

Vamos a la playa!

Godmorgon!
Jag är uppe ganska tidigt idag för att lägga mig på stranden med Emfin. Jag måste verkligen bli brun innan balen och överhuvudtaget för den delen haha. Vi funderar på att hyra solstolar idag. Det är fasen MYCKET värdare i alla fall om man ska ligga en heeel dag. Vilket vi kommer göra!
.
Igår hade jag och Emdin myskväll vilket var super mysig. Vi åt fruktsallad med vaniljvisp/grädde och kollade film, riktigt skönt med ingen fest! Funderade på att skippa det idag också faktiskt men det är ju strandfest med skolan så jag lär ju ta mig iväg på den.
.

Strandhäng!

Sitter just nu i skolan och väntar på att muntliga nationella i engelska ska börja. Sen slutar jag och då bär det av mot stranden för lite sol och bad med Emfin och Pascal & CO.
Jag ska bli brun,brun,brun!
.

Sooool!

Låg alldeles nyss och solade med Lovisa och nu ska jag strax sätta igång med pluggandet.
Senare ikväll ska jag och Emfin (om hon nu inte bangar) ut på en springtur.
Ska bli riktigt kul faktiskt. Vi får se hur det går liksom haha!
.

Livet är ett pris

.

Godmorgon!

Jag vaknade alldeles nyss och ska strax börja fixa mig. Skolan börjar inte förns halv 1 för mihg idag vilket är perfekt på torsdagar!
Efter skolan ska jag plugga och springa lite med emfin. Annars händer det inget speciellt idag mer än att jag kommer svettas som en apa eftersom termometern står på 25 grader.
Det blir inte kul i skolan...
Men nu ska jag äta frulle. Blir nog jordgubbar i dag igen!
.

Thaimat!

Mmmm kom just hem från Mr. noodle där jag var med Vanessa och Chirs och åt lite thaimat. Det var hur gott som helst fast nu är jag så mätt att jag kommer seriöst spricka när som helst haha :)
Nej men man får verkligen rejäla portioner där!
Nu ska jag skypea med mamsen och papsen och efter det ska jag SOOOOVA!
.

Strand besök!

Jag kom just hem från stranden där jag hängde först med Emma-Josefin och sen alla andra människor från "huset". Det vart en riktigt skön dag med massa badande till och med.
Vattnet var riktigt skönt och svalkande!
Efter stranden gick jag med Pascal, Johan och Johan för att äta lite på Lorenas och nu sitter jag här med....solbrillebränna -.-
Aja det försvinner väll så småning om, tur att det finns smink så länge.
Men jag ska inte klaga, skönt att få lite mer färg i alla fall.
Balen börjar närma sig och då vill jag vara riktigt brun!
Nu ska jag äta jordgubbar och kika på OTH.
En smaskig puss!
.
.

Godmorgon!

Jag sitter och äter en super somrig frulle som består av kiwi och jordgubbar + liite mjölk. Verkligen jätte fräscht och gott så här på morgonkvisten.
Strax ska jag rusa iväg till skolan och göra nationellt prov i engelska. Hoppas det går bra.
Wish me luck!
.

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja. Känns surt att behöva sitta här när man kan ligga på stranden eftersom solen skiner... Men, men skolan måste ju skötas!
Lite senare ikväll ska jag i alla fall träna med Alida och Johanna i skolans gym. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Funderar på att ta mig en springtur innan också. Det känns som att det behövs hehe. Jag ska verkligen sätta igång med träningen nu och i sommar kommer det bli ännu värre. Ser fram imot att bli så vältränad jag brukar vara i stället för det bad shape jag är i nu.
Kommer antagligen en uptade om min kväll senare!
.

Godnatt!

Jag duschade nyss och nu sitter jag i min pyjamas. Ska nog sussa ganska snart men innan det blir det ett avsnitt av OTH. haha I'm totaly stuck in it! Men det är rätt kul att ha något att längta efter att kolla på.
.
Aja nu ska jag bara föna håret sen ropar sängen på mig.
En stor fet godnat puss!
.

Regn...

Jag ligger i sängen och kollar på OTH. Vädret är dåligt idag då det spöregnar osv. Vilket är rätt ovanligt i Funkan men ibland kommer det dåliga vädret även hit. Kan ju vara skönt med regniga dagar också ibland.
Senare ska jag hänga lite med mina vänner, kanske ta en joggingtur beroende på vädret och ja ikväll vet jag inte vad som sker. Men det planeras nog innom kort!
.

Back on track!

Nu är jag tillbaka i Spanien och solen skiner!
Strax ska jag äta lunch och efter det blir det nog ett strand besök eller något annat mysigt.
Ikväll ska jag nog bara mysa är inte alls taggad på att festa. Men imorn blir det nog en utgång ändå. Lördagar brukar vara kuliga.
Men nu är det food time.


RSS 2.0