Packat och klart!

Nuu mina kära vänner äre så här att allt är packat och jag är super redo.
I morgon bitti kl 05.50 drar jag till España och jag kommer sakna alla sjukt mycket!
Men ni får ha det bäst så ses vi när jag kommer hem över jullovet! PUSS på er!





                                                                  


Middag med tjejerna!

Sitter just nu hemma hos Jossan efter en sjukt mysig "sista" kväll med tjejerna innan jag åker. Vi åt på restautrang och snackade massa skit.
Jag fick en sjukt söt minnes bok med massa gamla bilder på oss som jag kan kolla i när jag saknar de alldeles för mycket! Sen fick jag ett par super söta örhängen från märket Diddi också.
Herregud vad jag älskar er tjejer!






                                                                                                                                                                      


Na..na..na..na.

Att ta farväl av mommo och moffa var inte lätt alltså.
Men nu är det gjort och jag ligger här i sängen och börjar faktiskt inse att jag ska bo i Spanien det kommande året. Det börjar verkligen närma sig dagen jag drar nu, 3 dagar och en natt kvar bara :O
Fattar ni hur kort det äääär!!! Helt sinnes!!!
Meen jag har fortfarande en hel del saker jag MÅSTE göra innan jag drar så det börjar bli lite brådis, men det löser sig nog som alltid!

På tisdag ska jag göra det jag fruktar messt av allt. Att behöva säga hejdå till mina 7 allra bästaste, finaste och underbaraste vänner. Det kommer bli mycket tårar då alltså.
Men det måste göras och jag HOPPAS verkligen att alla kan komma under nyår så vi kan PARTAAA :D




                                                                  


Vi ses i dimman.

Håller just nu på att fixa mig lite för en lugnare fest kväll. Vi ska väll sätta oss på någon bar och ja bara ta en cider eller så!
Så jag ska möta upp Karin, Simone och några andra sköna männiksor om någon timme så det börjar bli dags att snabba på lite. Funderar faktiskt på att vara barbent, vädret verkar ju faktiskt tillåta de idag :D
Så det blir nog ett linne i grön nyans instoppat i svarta lösa shorts och till det mina låga vita converse + lite smycken, klocka osv :)





                                                                   


Sjuuuuuukt!

Helt jävla stöört!
Vid exakt den här tiden nästa torsdag kommer jag vara sjukt nervös I Spanien. Ja det är faktiskt sant! Idag är det EXAKT en vecka kvar tills jag åker! Jag har liksom inte ens fattat det än. Nej det har jag fasen inte. Men det är sant jag ska BO ett ÅR i Spanien och det kommer vara så GALET roligt.
Herregud jag tror jag spricker just nu!









                                                                 

Fräääsch!

Alltså det värsta som finna, aah det är nog nästan det... Det är att känna sig ofräsch! Ni vet efter en heldag på stan i kvaft väder. Nej uusch man blir otroligt ofräsch! Iaf får man den känslan. Och det är precis så jag känner mig nu.
Så snart ska jag hoppa in i duschen och köra lite ansikts peeling och en skön ansikts mask efter det. Känner att det var allt för länge sen jag använde något sånt nu!
TIPS!
Dock hjälper faktiskt inte peeling så mycket alls ifall man bara har på det när man t ex tvättar sig.
Utan man måste öppna porerna i ansiktet först. Och ett jätte bra sätt att göra det på är att först koka upp vatten som man sedan häller i en bunke. Man ska sedan luta  sig över bunken och ha en handduk över huvudet. Då blir det jätte varmt och porerna öppnas. Efter det ska man peela ansiktet. Det hjälper verkligen super bra! Huden blir sjukt len efteråt.
OBS! Gör det inte om du inte vill förlora din bruna färg för massa döda hudceller försvinner och därmed blir du blek igen!





                                                        

Stadstur!

Idag åkte jag ner på stan och träffade Matilda för en liten shopping runda, men såklart glömde jag min plånka :( Men det gick bra ändå, tur att man kan lägga undan kläder i affärerna.
Hittade ett par sjukt snygga shorts på H&M. Verkligen i min smak, lite sådär bussines aktiga. mmm me like!

Sen åkte vi till Gränby Centrum där de precis har byggt ut massa och öppnat en del nya affärer. Rätt fräscht faktiskt, dock var det inte så många roliga affärer som öppnades.
Men väl i Gränby Centrum så träffade vi också Jacqueline som hängde på våran lilla shopping tur.
Men iaf med mig hem fick ett par låga vita converse och en ny BH följa med!

Äntligen har jag köpt ett par! :D



                                                     

HEJ träningsverk!

Kom just hem från en stenhård träning så att imorn kommer jag ha liiiite ont i kroppen. Ussch jag längtar verkligen inte efter känslan då jag ska ta mig upp ur sängen imorgon bitti...Men what to do!
Nu är jag iaf ny duschad, iklädd min mjukisdress och ska fixa lite med naglarna innan jag ska sussa :)






                                                     

Soool :D

Mmmm äntligen är det lite fint väder :D
Så just nu ligger jag och solar i min trädgård, sjukt skönt verkligen. Solen kanske inte tar så mycket direkt men det är iaf underbart att bara kunna ligga i bikini!
Ååååh nu längtar jag som en tok till Spanien, det kommer verligen bli stört kul där!

 





                                                                   

Godmorgon!

Nu har jag precis fixat mig färdigt och ska snart börja röra mig mot stan där jag ska möta upp Matilda som också ska åka till Spaninen i ett år. Vi tänkte säga hejdå till klassen där vi går egentligen och lite sådär. Har en del att fixa idag också. Ska bl a klippa mig kl 14 :) Sen ska jag och Matilda äta lite lunch på stan osv. Ska nog kolla lite på låga vita converse också om det finns några kvar. Det är alltid snygg, liksom ledig stil men man kan ändå ha det till fint. Så det får bli nästa inköp!
Men nu måste jag gå annars missar jag bussen.

Så här ser jag ut idag!




                                                              


Sarah McLachlan - Angel

ÅÅH jag satt och lyssnade igenom massa spotify listor, så hitta jag den här underbara låten! Jag kan liksom inte sluta lyssna på den och jag börjar typ gråta varje gång.
 Ååååh den är så fin!





                                                       

Hat på regn!

Usch Usch Usch jag gillar verkligen INTE regn!
Visst det kan vara mysigt att ligga inne och kolla film men man kan ju liksom inte vara fin när det regnar. Allt blir blött och kallt och frisyren förstörs eftersom mitt lockar sig då, bläää!
Okej förresten det finns ett + och det är att mina snygga espri stövlar kommer till användning!
Men annars så är regn bara tråkigt! Sol ska det vara!
Och jag åker ju faktiskt till sol och värme om 1 vecka, JIPPIIE :D

Snart kan jag gå så här igen! :D




                                                   



3 födelsedags firanden!

Anledningen till att jag inte hann läögga upp ett enda inlägg igår var att min dag spenderades i Bromma och Solna på födelsedags firanden. Först var det fika hos mitt 1 åriga kusin barn Selma och sen bar det av mot middag och mys hos mina två 8 och 9 åriga kusiner Vanna och Wilma :) Det var mycket trevligt att träffa min släkt. Troligen sista gången innan min resa till Spaninen också. Gaah drygt en vecka kvar nu bara :O

Men innan vi åkte till Selma så tog vi en sväng förbi Bromma där vi shoppade lite.
Hem fick jag med mig två mjukisdressar, en rosa och en beige, En stickad naturfärgad tröja, en mörkblå midjeklol, nagellack, sololja och ett par riktigt mysiga tofflisar :)
De har nämligen ingen värme i husen i Spanien så golven kan bli jätte kalla och därför kommer tofflorna bli till stor användning!

Och här har ni de!





                                                         


Seg söndag!

Mys mys och åter igen mys. Det är vad jag har ägnat mig åt idag. Jag har legat nedbäddad i soffan iklädd min nya rosa mjukisdräkt och kollat på 5 filmer i rad. Helt okej skönt faktiskt. Fast nu börjar jag få lite överskottsenergi så jag funderar på om jag ska byta ut den rosa mjukisdräkten mot lite löparlkläder och ta mig en springtur istället. Hmm jag får nog fundera lite på den!

Är är iaf en bild på min otroligt fina mysdräkt som komemr bli perfekt i Spanien när det blir litte ruggigt!






                                                       


Grattis!

Grattis på födelsedagen Kerstin hoppas din dag blir BÄST!


Godmorgon!

haha jaa jag vaknade faktiskt alldeles nyss måste säga att det var så skönt att sova ut! Just nu stoppar jag i mig lite frukost och kollar lite på TV. Men snart ska jag börja fixamig lite fräsch för en utekväll :)
En av mina fina vänner fyller nämligen 18 år!





                                                    

Movietime!

Just nu ligger jag i sängen med Olivia och ska snart kolla film. Knight and day blev det om den nu laddas ner någon gång haha :)
Dagen började med att jag vaknade brevid de bästaste i världen, sen åkte vi till deras skola vid 12 ungefär och hade lite fem kamp. Rätt mysit faktiskt. Jaa och nu är det inte så att jag vill gå i skolan frivillit utan jag har så  grymt tråkigt på dagarna nu när alla går i skolan så jag hängde med när de ändå hade sovmorgon! :D
Men nu ska vi fixa lite te och sen blir det myskväll igen! Passar på att mysa så mycket som möjligt med tjejerna nu innan jag åker!









Mysdag!

Det blev en tidig morgon idag med trots att jag är ledig eftersom jag fick åka med min lillebror in till stan då han aldrig åkt "stadsbuss" själv förut...men vad gör man inte för sina småsyskon. *host*
Efter att jag lämnat honom vid skolan så träffade jag ett par brudar jag inte hängt med på ett bra tag faktiskt så vi stoppade i oss lite lunch och hade allmänt trevligt i ett par timmar! :)

Efter det träffade jag mitt alldeles egna tjejgäng som jag kommer sakna messt av allt när jag är i Spanien, tur att de kommer och firar nyår med mig där :D Vi gick runt och kikade lite på stan och ja bara njöt av varandras sällskap helt enkelt.
Kanske ska till Olivia ikväll också för lite filmmys.

Idag kom mamma hem med massa praktiska saker in för skolan också så nu är jag väll förberedd!
Apropå det så ska jag ner och planera inför resan nu, om avskeds träffar...haha! Och ja packningen osv.





                                                     


Knäpp katt och dålig update!

Förlåt ännu en gång för min hemsk dåliga uppdatering men jag har jobbat hela dagen och sen fick jag kramper i magen när jag kom hem så jag var tvungen att vila lite.
Men just nu ligger jag och gosar med min socila och uppmärksamhets galna katt, Viggo! haha så fort jag slutat gosa med honom ställer han sig på två ben och lutar sig mot mig så jag ska ägna mig åt honom igen...lite roande faktist!
Nej men dagen har som sagt inte bestått av mer en tråkerier satt jag hade inte så mycket att blogga om men imorn kommer jag med ny smaskig uppdatering. Bl a ska min lillebror börja högstadiet, gulligt va ;)

Nej nu måste jag fortsätta rikta min uppmärksamhet till Viggo!
 
och här har ni den lille missen sovandes i min famn ;)




                                              
                                                                              

Mööööör!

15 löpningar, massa styrka, och olika övningar upp för backen och Isabella Lundell är död.
Det där tog riktigt på mig. Shit alltså!

Fast nu är jag nöjd, ny duschad och fräsch så det kan nog inte bli skönare just nu :)
Strax ska jag sova men jag ville bara gnälla lite om hur jobbig den här fysträningen var först och att ni skulle få lite ångest för att ni inte rört era häckar ett dugg haha ;)

     
                                               




Fysträning :(

Jaa trots min seghet så ska jag ta mig till min fysträning som antagligen kommer vara backträning. Det vill säga att vi ska springa upp för slottsbacken ett antal för många gånger och sen lite styrketräning på det. BLÄÄÄÄ! Min träningsverk imorgon kommer alltså vara ännu värre än den jag fick i tordags! Men what to do, what to do liksom..ska man vara fin får man lida pin! ;)

Nej nu ska jag stoppa i mig lite mat så jag orkar springa!






                                                

Shopping!

Nu innan Spanien resan har det också blivit mycket shopping, för man vill ju vara fräch innan man åker ner.
Jag har bl.a fått en Henri Lloyd jacka, espri stövlar, levis jeans, massa nya toppar osv.
Idag var jag och mamma återigen ut en sväng på stan och då fick en klocka och ett par skor följa med hem.

KLOCKAN:





SKORNA:





SKORNA FRÅN SHOPPINGEN IGÅR:





                                         


Update = Dålig!

Dålig uppdatering...jag vet men så kommer det vara nu i två veckor till innan jag åker.

Har massa att stå i! Dessutom så jobbar jag under dagarna :) Så just nu är jag så sjukligt trött så jag somnar nog när som helst trots att det ända jag gör just nu är att plasta in läroböcker men men det kan också ta på krafterna. Fast det är väll bara att vänja sig för snart börjar skolan och då kommer de där tidiga mornarna igen..usch så hemskt om du frågar mig.
Fast jag som ska till Spanien dåååra börjar ju inte skolan förns 5 september så jag kan sova ut i hela 3 veckor till ;)

Så här ser stranden ut där jag ska bo :D



 
 
                                                               









España!

Anledningen till att jag egentligen började blogga igen är att om drygt 3 vecor så börjar jag min färd mot Spanien där jag sedan ska bo och gå i skolan under ett helt år. Och förstås så vet jag att ni så himla gärna vill veta hur jag har det där och därför tänkte jag vara snäll och skriva om hur mina dagar där ser ut.
Jag kommer bo i en Spansk familj 4 minuter från stranden costa del sol och 8 minuter från skolan...kan det bli bättre? ;)

Så bloggen kommer snart att bestå av allt från tråkiga vanliga plugg dagar, till läxläsning på stranden, farfyllda kvällar på nattklubbarna, surfing, dykning och MASSA Spaninen!





 

                                                               

Nytt, bättre, snyggare, enklare!

I'm back in i blogg värden, och som "alla" ser så har jag bytt bloggnamn som är MYCKET enklare att komma ihåg!

Imorse vaknade jag brevid Olivia efter en fest kväll igår och istället för att sova bort hela dagen så fixade vi oss lite för att sedan börja röra oss mot stan. Där vi åt en god sallad på cupido och köpte lite nya skor :) Jag kollade också på en ny klocka som ska bli min imorgon. MUMS. 



                                                                                           


                                                                


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0