Klassråd!

haha jag sitter jusst nu och tråkar på ett klassråd och tråkar!
Och de försökte jusst få mig att bli klassrådrepresentant, men GLÖM det haha :P
Snart är det dags för Spanska steg 5 i 2 timmar inte särskillt taggad på det kan jag tala om.
 
Men sen är det dags för melon ätande och pluggmys med tjejerna igen ska nog faktiskt ta och kolla lite sailor moon också. HAHA ni vet manga serien om en tjej med jätte långa blonda flätor som är en super hjälte. Sjukt länge sen jag såg den, jag ÄLSKADE verkligen den serien när jag var liten!!



                                                                   

               


Godmorgon!

Jag vaknade jusst av mig själv för en gångs skull haha :) Skönt att få sova ut iaf. Dock kan jag inte somna om nu för min "madre" har besök av sina väninnor och ni ska höra deras babbel hahah. Fattar inte hur de kan förstå vad varandra säger för alla pratar ju samtidigt? :P haha!

Jag ska iaf få i mig lite frulle och sedan börja fixa mig lite smått inför skoldagen som består av spanska steg 4 och spanska steg 5 haha. Hmm ja jag vil lära mig spanska? ;)

Men ha en bra dag för det ska jag! :)
En bild från lite poolhäng vid min pool!


                                                     



Skons!

Åh idag gjorde jag och några tejer i min skola skons för att ha när vi pluggade! Det var sjukt gott och sjukt mysigt. Mmm vad det är gott med hallonmarmelad och ost på haha :) Nej men det var verkligen mysigt. Efter att vi hade tryckt i oss skonsen satte vi igång med pluggandet och jag fick mycket gjort faktiskt! Skönt nu och veta att man knappt har något att göra :)
Fast lite plugg har man ju typ hela tiden!

En bild från våran skonstime :D


Nu under kvällen var jag och kollade fotboll också med ett gäng sköna människor. Alltid lika trevligt när man ändå inte har något annat för sig!

Åååh imorn börjar jag halv 1 vilket ska bli SÅ HÄÄÄÄR skönt. Det behövs verkligen nu!

                                                            

Pluggar!

Nu är jag nyduschad och nyss hemkommen från handbolls träningen som idag var extra jobbig efter en heldag ute i friluftslivet ;) Nej men handbollsträningarna är alltid roliga. Tjejerna i laget är as sköna och förklarar allt en gång till om jag inte fattar vad de säger. Imorn ska jag faktiskt hem till en av de och fika lite. Mysigt :)
I helgen ska jag också spela min första match i laget, GRYMT kul ska det bli :D

Jusst nu sitter jag och pluggar svenska B och dykning som ska vara klart imorgon. Är snart klar men ska plugga lite till :) På lördag ska vi faktiskt starta igång med de första dyket, ska bli galet kul. Dock är det bara i en pool då vi måste lära oss hur man gör och rör sig osv. först innan vi kan börja dyka i havet.
Men gud vad jag längtar till det alltså!!




 
                                                           

Friluftsdag!

Hola!!!

Idag hade vi friluftsdag och det var nog den roligaste friluftsdagen jag någonsin haft! Alltså ni kan inte ens föreställa er haha :D Men Canoying hette det iaf och det gick till så att vi åkte ut i "ödemarkerna" i Marbella och tog oss igenom en flod som låg mellan massa berg osv. Det var sjukt fint, sjukt kul och ja bara helt galet! Måste göras om igen, fast då ska jag hoppa ned i vattnet från alla bergen också haha ;)
Jusste vi hittade massa små sköldpaddor också, jätte söta verkligen!

Här kommer iaf massa bilden från min roliga dag!
























 
                                                       

Tråkig kväll!

Ja kvällen igår var faktiskt inte så kul! Det började bra med mys på stranden med massa tjejer men sen när vi var ute var det verkligen tråkigt haha! Hoppas verkligen våran Malaga tripp nästa helg blir bättre. Eller snarare jag VET att det kommer bli dunder kul där. Längtar som en tok :D

Jusst nu sitter jag och pluggar lite spanska och dykning, spanskan är lätt men dykningen är sååå jobbig haha. Vi ska läsa ett helt kap vilket är ett PAAAR sidor som dessutom är på engelska alltihop. haha men what to do. Jag ska liksom DYKA och få DYKARCERTIFIKAT :D
Tummen upp på det!

Här kommer iaf lite bilder från blandade aktiviteter haha!















                                                              

Ronda!

Sorry för min sjukt dåliga blogg som aldrig uppdateras men internetet här strular som fasen! Men nu funkar det lite iaf :)

Igår var vi på studieresa till Ronda, och det var super mysigt att se alla berg och tjurfäktnings arenan osv. Bussresan där i mot gillas inte på den där kringliga vägen haha :P Men det var iaf en super dagsutflykyt.
Nu ska jag gå och hämta lite skolsaker i skolan för att sedan plugga lite tills nästa vecka, behövs egentligen inte än men det skönt att ha det överstökat!

Här är lite bilder från Rondas tjurfäktingsarena!








                                                   

Aquatlon!

Jussja måste bara berätta det här också haha!
Vi hade en slags friluftsdag idag och det var typ det roligaste, jobbigaste jag gjort :P Man tävlade klassvis och våran klass vann såklart ;)
Haha nejdå men vi känns typ som värsta sportklassen där alla gillar att röra på sig osv.

Ah iaf man det gick ut på att några simmade en sträcka och några sprang och man skulle sammanlagt göra detta 10 ggr. Så fick man dela upp det så. Och jag simmade två gånger i massa vågor.
Men det var verkligen sjukligt kul fast också stört jobbigt haha!
Ah det var bara det jag ville berätta!




                                                        

Hemma!

Nu ligger jag i sängen redo för att sussa! Under kvällen var jag på skolan och käka Tapas med resten av alla elever och deras värdfamiljer. Riktigt kul faktiskt, förutom att samtliga spanjorer sa minst ett skämt om min längd :P haha men jag får leva med det ;)

Imorn är det skola som gäller fram till 12 och sen ska antagligen alla ner till stranden för lite sol och bad! Efter det ska vi nog parta lite är det tänkt :)

Men nu måste jag börja sussa annars kommer inte min kropp ens röra sig imorn haha!





                                                     

Springtur!

Jag kom jusst ut ur duschen efter en spring, intervall och styrketur. Sjukt skönt nu efteråt. Min handbollsträning här var inställd så jag och Matilda passade på att springa lite. Faktiskt väldigt mysigt så här på kvällskvisten.

Snart ska jag ta mig en nattmacka och lite te och efter det är det bums i säng! Är mega trött efter helgen. Så måste komma ikapp. Börjar 10 imorn iaf så det är lite skönt. Fast mina torsdagar är ändå bäst då jag börjar 12.30 :D Sen är onsdagar väldigt roliga också eftersom jag har dykning som IV-val.
Är inte det bara så sjukt coolt att komma hem med dykarcertifikat, jag är sjukt taggad på det iaf! :D





Nej nu ska jag fixa mig färdig inför natten!




                                                                  



Trött!

Gårdagen vart riktigt kul! Lärde känna massa nytt folk och det vart myckret skratt och glädje.

Jusst nu sitter jag och Vanessa och laddar ner lite filmer som vi ska kolla på! Så det blir verkligen en lugn kväll ikväll! Börjar as tidigt imorn också -.- SUCK!
Men nu ska vi kolla film :)

En bild på mig Vanessa och Matilda från igår!





                                                            

Klädångest!

haha jaa nu håller jag på och provar kläder inför morgondagen och jag har hittat en "klänning" jag kanske kan ha på mig! Fast den är ganska svår på något sätt. Aja det är iaf en virkad topp som är öppen i ryggen tillsammans med en mörkblå tight kjol.

Så här ser den ut. Är sjukt osäker på om jag vågar ha den haha!






                                                           

Godmorgon!

Eller ja godmorgon kanske det inte blir för jag har vart vaken i 2 timmar nu.
Men har käkat lite frulle och sådär :) Jusst nu sitter jag i pyjamas på ballkongen och fixar mina naglar lite haha! Men snart ska jag nog börja kila ner mot stranden eller till poolen. Kan inte riktigt bestämma mig vart jag vill gå haha ;)
Dock är det en stor marknad precis nedanför där jag bor varje lördag så jag kanske ska kolla lite där också om jag hittar något gött!

Här är iaf två bilder från igår kväll!






                                                      

Balkongmys!

Just nu sitter jag och tjejen jag bor tillsammans med och äter rostade mackor med SVENSK smör och chips och dipp som de inte heller har här. haha lycka att vi har en svensk affär under oss :D

Men iaf tjejen jag bor med heter Vanessa och är super snäll och ja allt man kan vara är hon som är bra haha! Ja vi trivs ihop iaf :)
Snart är det dags att börja fixa sig för en strand "fest" med lärarna och alla elever. Sen efter det blire utgåång :) Fast blir nog inte såå hårdfestande idag då det blir sjukt med FEEST imorn :D 0-ning och grejer då haha ;)

Juste idag har vi legat vid poolen som tillhör våran lägenhet också! Sjukt kul hade vi :)






















                                                         



In españa!

Förlåt så HIMLA mycket för min dåliga uppdatering men min data har inte funkat med internettet :/ Men nu funkar det som den ska så nu ska jag börja blogga lite igen. Idag har vi bara vart i skolan under dagen, sen träffade jag min mamma vid 1 och var med henne en stund innan hon åkte. Så det vart lite tårar när hon skulle kliva på tåget och säga adjö. Ja usch vad det var jobbigt. Men nu mår jag bra för jag bor med världen snällaste värdmamma! :)

Men nu måste jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta en natt promenad med Michelle en tjej i min klass som bor precis under mig :)

Här är jag och min älskade mamma på planet haha!






                                                                      

RSS 2.0