Underbar dag!

Hejsan!
Dagen har tillbringats med Emfin ute i det fina vädret. Vi köpte varsin glass och satte oss på stranden för att få lite sol. Det var verkligen super skönt :)
Efter det promenerade vi lite och stoppa i oss den godaste mackan jag någonsin ätit på Lorena. haha vi har nämligen upptäckt en helt ny sida med massa andra sortes mackor.
Riktiga stamisat är vi!
.
Nu ska jag skära upp lite melon och slå mig ner framför gossip girl.. MUMS på det!
.

.


Sevilla

Dagsturen i Sevilla var riktigt mysigt och goosh vilken fin stad det är!
Massor med fina byggnader, parker, fontäner och slott osv. Riktigt sevärt faktiskt :)
Romantisk stad faktiskt för er par som vill ut och resa haha...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Andaluciens huvudstad!

Jag sitter just nu iklädd min rosa mjukisdress på språng mot mercadonan för att köpa lite glarre (glass) för alla som inte förstod det :)
Sen ska jag vidare till skolan där det blir myskväll ikväll eftersom i stort sätt alla ska vara redo att åka iväg till Sevilla imorgon kl 8. Faktiskt så ska det bli rätt kul att åka dit. Jag menar Sevilla är ju så himla välkänt för att vara vackert osv.
.
haha några grabbar i skolan eller ja en kille har att skapa ett fotbollslag osv som protjektarbete och idag tog de kort i nya matchstället. De var så himla söta haha.
.
Här har ni de!

Spanska ungdomar!

Hejsan!
Jag kom just hem från en rätt rolig dag trots spanska steg 5 som är i 2 timmar...!
Men det var för att under halv den lektionen besökte vi en spansk skola och pratade med massa elever osv. Riktigt kul faktiskt. De var riktigt på och frågade massa saker!!
.
Nu har jag hoppat i min mysdress så jag ska först och främst stoppa i mig lite mellis, sen plugga och lite senare ikväll har jag handbolls träning!
Hinner nog med ett och annat gossip girl avsnitt där i mellan också :)
.

Sovmorgon!

Mmm då var det torsdag igen då och ännu en sovmorgon, jag älskar verkligen att börja halv 1 på tordagar! Den kommer så perfekt i veckan :)
Jag har precis fixat mig färdigt och ska strax kila ut till köket för att fixa lite frukost. Tror det blir mjölk med Kspecial flingor, banan och en hårdmacka.
MUMS!
.
.
Jag trivs egentligen inte i blåa jeans men det fick det bli idag i alla fall!

Träning och fotbollsmatch!

Jag kom alldeles nyss hem från ett träningspass som gick sådär idag... Jag hade ätit för lite innan så jag mådde lite illa osv. Men jag försökte kämpa på ändå. Ska man träna så ska man!
.
Strax ska jag hoppa in i duschen, äta, plugga lite och efter det bär det av mot en bar där jag ska kolla fotboll med några från skolan. Barca - Real spelar ju idag :D
Alltid lika kul att kolla på den matchen, speciellt här i Spanien!
Det är sjukt med liv på gatorna då :)

Ont i magen :(

Idag är jag hemma från skolan för jag mår inte så bra :(
Fast det börjar bli bättre nu!
Ska iaf till skolan en stund sen för att skriva prov, Naturkunskap...usch på det.
Aja känns iaf som jag har pluggat ordentligt.
.
OM min mage mår bra senare ikväll kanske jag pallrar mig iväg till handbollsträningen, jag ville verkligen träna idag så får hoppas att det blir bättre :)
.
haha helt missanpassad...

Plugggggg

Idag har jag i stort sätt pluggat hela dagen. Jag har NK prov imorn och så skrev jag klart en svenska uppgift vi hade. Skönt att det är överstökat i alla fall.
Nu står engelska book review och företags ekonomi prov på schemat istället. Aja bara att plugga på. Fast det får vänta eftersom att det är ett tag tills det. Eller ja nästa vecka :)
.
Imorgon blir det skola som vanligt och efter den blir det lite mer plugg och sen handbolls träning. mums jag längtar faktiskt!
Aja nu ska jag sussa!
.
En solig fika bild från Lorena...



Modemet krascha...

Hallåå igen!
Förlåt att uppdateringen har varit sjukt dålig men det beror på att internettet här har fuckat upp sig lite. Men nu är det som vanligt igen :)
.
Lördagens utekväll vart sååå hääär kul. Det var verkligen en lyckad kväll på i stort sätt alla sätt och vis haha.
Först hade vi tankar på att dra ut igår också men så blev det icke eftersom alla var stört trötta. Det blev istället filmmys hemma hos mig framför en sjukligt dålig film...jag somna efter halva hehe!
.
Idag blir det bara massa pluggande och kanske ett och annat avsnitt av gossip girl. Japp nu har jag börjat kolla på det också...Emfin har dåligt influerande på mig känner jag!

Lång dag...

Hejsan! 
Skoladagen idag var väldigt kort så efter att den slutat hängde jag och Emfin på Lorenas ett tag, och jag har nu fått en ny favvo juice.
Efter det vandrade vi tillbaka till skolan där vi lirade lite tennis tillsammans med Adam och Lukas och jäklar vad roligt det var. Jag trodde verkligen inte att tennis var så kul men det blir det mer av!
.
Sedan var det friskis träning som gick riktigt bra idag. Så sköönt att träna när det är något som är kul också!
Efter träningen kom Adam och frågade om vi skulle hänga med ut och äta eftersom Viktor fyller 19 idag så då hängde vi med på det också och sen hehe så stannade vi för att se el classico också trots att jag egentligen är sten trött. Men det vart en riktigt lyckad kväll trots allt!
.
Nu ska jag krypa ner under täcket, se ett avsnitt av hmm...nej inte vampire diaries eftersom jag har sett så långt man kan nu, men hahahaha "hem till midgård"! Jag vet, jag vet, alla tycker det suger men jag tycker verkligen att det är jätte roligt!
.
.

Friskis dags!

Kom just hem från skolan och ska strax byta om för att sedan springa tillbaka dit. Friskisen jag gör två gånger i veckan är nämligen i skolans speleg sal/aula :)
Taggad på träning faktiskt trots att jag är sjukt trött idag. Men jag vet inte om tröttheten har förbättrat min prestationsförmåga idag hehe för alla lektioner att gått så bra.
Jag förstår tom det svåra i företagsekonomin nu. YEY!
..
Nej nu måste jag kuta ner och ta ut pengar!
..


Malaga!

Gårdagens natt spenderades i Malaga tillslut och jag hade riktigt kul.
Jag pratade massa spanska osv haha.
Blev dock inte så mycket dans igår för vi kom aldrig in på något riktigt dans ställe, men det var kul ändå. Det vart mer barhäng för lära känna nya människor! Spanjorer är rätt sköna haha :)
.
En bild på mig och Emfin från igår.
.
Maria och Emfin inne på en bar.

Vädret är underbart...

Härlig dag i Funkan.
Det är inte ett moln på himlen och solen skiner, helt underbart faktiskt.
Trots det sitter jag inne och har precis duschat. Jag ska strax krypa ner under en filt och ta en siesta, vart en tidig morgon idag så det behövs.
Ikväll blir det troligen utgång men jag är inte helt säker än. Det är många som ska till Malaga och festa idag fast jag tror jag stannar här i Funkidunki.
Men man vet aldrig vart kvällen tar en.
..
..
Imorgon står i alla fall myskväll framför Vampire Diaries med Malin och Rebecka på schemat. Myyys!

Träning!

En riktigt skön sovmorgon hade jag idag, den behövdes verkligen efter min rivstart med träningen.
Apropå det så ska jag strax bege mig iväg för yttligare lite träning. Första handbolls träningen är idag efter lovet. Ska bli super kul att träffa alla tjejer igen.
Speciellt att få ge Lorena hennes efterlängtade ballerina kakor haha :D Hon har nämligen varit i Sverige och smakat de tidigare så hon mer eller mindre bön fallde mig att jag skulle köpa de åt henne!
Ska bli kul och se hennes min nu när jag verkligen gjort det också!
Men nu måste jag springa iväg.
..

Vampire diaries!

Nu har jag pluggat på rätt bra tycker jag.
Jag har lärt mig alla glosor och tränat på två övningar. Så nu ska jag faktiskt belöna mig själv lite genom att kolla på vapire diaries haha :)
Ska kika på två avsnitt och sen soooova! Är verkligen sjukt trött, tur att jag börjar 10 imorgon.
På tal om imorgon så har jag friskis igen då.
Jag längtar faktikst, fattar ni det...jag längtar efter att träna!
..


Plugg på G!

Jag såg just på de två första avsnitten av vampire diaries och jag som sa att jag aldriiig skulle börja följa det och så SMACK så var man fast. Men ska behärska mig själv nu så jag inte kollar på fler.
Det är nämligen dags att traska iväg mot Lorenas för lite engelska och företagsekonomi plugg med Emfin och Maria. Har engelska prov på fredag...Men det ska nog gå bra!
Gustaf kommer också att göra oss sällskap efter jobbet. Ska bli kul att träffa honom igen efter breaket i Sverige!
..
Ååååh snart kommer den här värmen tillbaka :D

Träning!

Jag kom just hem från ett friskis och svettis pass med en efterföljande PV (powe walk)!
Såå jävla skönt att träna så pass hårt. Jag ska VERKLIGEN fortsätta med de här passen som är två ggr i veckan.
Så beach 2012 here I come haha :)
..
..
PV:n efteråt med Emfin var också jätte mysig.
Vi tog igen massa hemlisar och prat efter att vart ifrån varandra i två veckor.
Nästan lite skönt att vara tillbaka. Jag vet ju hur kul tiden framför mig kommer att vara. Dessutom är det 19 grader här istället för äckliga minus grader.
Nej jag måste säga att jag trivs bra här trots att jag saknar min älskade familj och mina underbara vänner lite då och då.

Träning!

Jag kom just hem från ett friskis och svettis pass med en efterföljande PV (powe walk)!
Såå jävla skönt att träna så pass hårt. Jag ska VERKLIGEN fortsätta med de här passen som är två ggr i veckan.
Så beach 2012 here I come haha :)
..
..
PV:n efteråt med Emfin var också jätte mysig.
Vi tog igen massa hemlisar och prat efter att vart ifrån varandra i två veckor.
Nästan lite skönt att vara tillbaka. Jag vet ju hur kul tiden framför mig kommer att vara. Dessutom är det 19 grader här istället för äckliga minus grader.
Nej jag måste säga att jag trivs bra här trots att jag saknar min älskade familj och mina underbara vänner lite då och då.

On my way!

Så då var jag på planet påväg mot Spanien.
Nu är jag riktigt taggad på att kommer ner igen och träffa alla plus att få lite värme.
Var 26 grader igår weei :D
Dock har jag nu fått reda på att ännu fler människor ska stanna hemma, sjuuuukt tråkigt!
Kommer bli rätt tomt i skolan nu ett tag framöver innan man vant sig :P
..

Packar...

Jahapp då var det dags att packa igen då inför mina 6 månader i Spanien som är kvar :)
Nu när jag vet att jag verkligen ska åka längtar jag lite! Speciellt efter mina kära vänner där nere.
Dock var det väääldigt tungt att säga hejdå till mitt älskade tjejgäng den här gången!!
Men jag får hoppas på att de kommer kunna komma till mig sen.
Det skulla vara dunder!
..



Middag!

Gårdagen blev super mysig med mamma och pappa!
Först åt vi på restaurang och efter det vart det mys på bio där vi såg the girl with the dragon tattoo och personligen så tycker jag att våran svenska verision var bättre.
Kanske också för att den kom först och att Naomi Rapaz var en bättre Lisbeth Salander enligt mig!
..
..
Ikväll ska jag till min mormor och morfar för att äta middag osv. Ska bli super mysigt, är ju dessutom sista ggn jag träffar de på 6 månader.
Sjukt egentligen!
Just nu känns det segt att åka tillbaka, men jag SKA klara det för jag vet att det kommer vara dunder kul när vi väl är i Spanien. Tänk allt roligt man kommer göra nu det här halv året då allt händer och då det är varmt osv :D
Synd bara att en av mina närmsta vänner där nere, Victoria har bestämt sig för att stanna hemma :(
Riktigt trist faktiskt! :'( Men hon hälsar ju på :D



Godnatt!

Nu ska jag sussa så jag orkar upp imorgon.
Hmm det kommer jag inte göra ändå men aja, upp ska jag!
..
Efter jobbet ska jag träffa Karin, jag tror jag ska hem till henne faktiskt! Det var väldigt länge sen jag var där nu :)
Så det kommer säkert bli super mys!
Jobbar dock på torsag också -.-
På kvällen ska jag äta en efterlängtad middag hos min mormor och morfar!
Det ska också bli suuuper mysigt!
..
Här är en av de nya koftorna jag köpte i Stockholm :)




jobb!

Idag har jag jobbat ungefär hela dagen!
Efter jobbet fikade jag lite med Olivia och Kerstin, det var riktigt mys.
Imorn blir det ännu mer jobb, det är dock bra att käna lite extra pengar på lovet jag ska ju faktiskt till Barcelona sen om någon månad för att se LMFAO, ska bli sjukt kul! :)
..

RSS 2.0