Scones :)

Idag tillbringades dagen i skolan trots att det är sportlov.
Vi bakade scones, babblade och hade allmänt trevligt!
.
Imorgon ska jag först ner på stranden för att sola, det ska nämligen vara varmt och en stooor sol på himlen. Efter det ska jag vidare för lite sport aktiviteter med några och sen bjuder skolan på lunch. Senare på kvällen ska jag träna handboll. Det var ett tag sen nu så det är dags att ta sig dit!
.

Godmorgon!

Jag vaknade alldeles precis nyss och ska strax stoppa i mig lite frukost.
Har inte hunnit kolla så mycket på vädrtet än men det ser ut som att solen skiner genom mitt fönster :)
Meeen blir nog ingen solning idag utan plugget ropar. Så jag ska nog sätta mig på Lorena för att plugga lite NK, svenska och engelska har lite saker som måste göras i de ämnena.
Hoppas Vanessa hänger med mig!
.
Juste det blir nog lite träning för mig också fram mot kvällen.
Kanske tar en spring tur på stranden!
.
En handbollsbild på mig och Olivia.

Värme!

Det blir bara varmare och varmare för varje dag som går nu! Snart kommer sommar värmen tillbaka och man kan bli bruuun igen..
Idag var det dock lite molningt under den tidigare delen av dagen men det gick bort efter ett tag. Så dagen tillbringades helt enkelt på playan med lite människor.
Det var tyvärr inte planerat för min del så jag hade tränigskläder på mig, men imorn blir det bikini och flip flop!
Det kanske blir första doppet i havet imorgon faktiskt!!
.
Ja som sagt så ser det lite muppigt ut att jag har träningskläder på stranden men that's the way it is!



Sportlov...

Sportlovet är äntligen här, riktigt väl behövligt!
Ska bli så skönt att bara kunna slappa, mysa och sola osv nu en heeel vecka. Det ser ut som att vädret kommer vara bra mesta dels av dagarna, kanske tom. blir lite strand häng :)
.
Just nu sitter jag i val och kvalet om jag ska bege mig ut och festa eller stanna hemma!
Jag mår faktiskt lite knas just nu, fick en konstig känsla och blev helt yr. Men det är nog bara hungern som visar att jag ska äta mat. Men ja går jag ut kommer det antagligen bilder från det imorgon annars blir det en myskväll under täcket med en film och Vanessa.
.
Om en månad kommer väääärmen :D

Collao & Serben!

haha här kommer ett litet inlägg om mina två kära killkompisar i skolan som sååå gärna ville vara med i min blogg. De vart lite ledsna när de inte hade var med i något inlägg innan.
Så här har ni ett litet inlägg om dem!
(alex står just och sjunger på serbiska här brevid)


Här har ni Alexander (Serben) som tränar lite för mycket (fast inte benen) så snart ser han ut som starke adolf. Nej jag skoja bara men han är en skön prick som är bra på företagsekonomi och ja han har två sjukt söta små syrror!


Här har ni Simon (Chilenaren) den gulligaste killen som finns.
Han äter dock liiite fööör mycket tacos men det syns inte direkt. Han har börjat gymma och tror att man får se resultat efter 2 gånger hahahah. Det var lite kul!


Sierra Nevada!

Skidåkningen i Sierra Nevada vart sjukt kul! En grym dag med en grym avslutning trots att jag ramlade tre gånger i samma backe men jag garva så tårarna spruta :)
Dock vart det en tjock dimma under slutet av dagen så man såg inte ens handen framför sig, läskigt men riktigt roligt.
.
Här kommer lite bilder från dagen!

.

.
.
.
.
.

Träning!

Jag kom just ut ur duschen efter ett träningspass! Idag var det lite tugnt att träna friskis för jag hade träningsverk i benen sen gymbesöket igår. Men det var bara att kämpa på för jag ska verkligen bli fitt nu till sommarn :)
Dessutom är friskis passen riktigt roliga!
.
ÅÅÅÅH på fredag darar vi till Sierra Nevada för skidåkning. Det ska bli så sjuuuukt kul verkligen. Jag längtar sönder!
På lördagen händer det också roliga grejer för då ska jag och några andra brudar hem till Gabrielle som fyller 19 år och fira henne. Blir antagligen utgång efteråt. Temat är schlager, grymt kul med massa glitter, boor osv :D
.

Jag lever fortfarande!

Ursäkta för min dåligt uptade på sistone men jag har haft massa för mig så har inte hunnit. Har inte haft någon blogg inspiration heller för den delen.
Men nu ska jag blogga lite i alla fal!
I fredags var vi hemma hos Åsa och åt tacos osv. Det var riktigt mysigt och gud vad fint hon bor!
Senare tog vi en taxi in till Funkan för en helt okej utgång :)
.
I lördags spelade jag två matcher som gick riktigt bra faktiskt. Jag har nog inte spelat så bra sen jag kom ner hit men det var grymt kul! Så ska verkligen ta mitt as till träningarna nu framöver. Har vart lite less på handbollen här nere så jag har bara tränat massa friskis. Men nu ska jag sätta igång med handbollen igen på riktigt. Sen har de gjort ett litet gym i skolan också som jag ska börja träna i på tisdagar innan handbollen och på söndagar när det är lite segt i Funkan eftersom inte så många affärer/cafféer är öppna.
.
Juste i söndags var vi och firade Matilda som fyllde 18. Det var super mysigt, med lite tårta osv!


Sjukling...

Jahapp så börjar man bli sjuk då...Jag fryser, har huvudverk och är allmänt himla trött hela tiden. Dessutom har jag ont i hela kroppen utan anledning. Det blir nog sängen som gäller nu för min del om jag ska orka upp till skolan imorgon. Hoppas på att jag frisknar till så att jag kan träna friskis, hatar när jag måste hoppa över de träningspassen!
.
Sen en liten hälsning till dig Vix. JAG SAKNAR DIG REDAN DIN ÜBER MEGA MUPP!


En sista dag med Vix!

Dagen idag har varit sjukt lång!
Jag lämnade huset kl 07.50 och kom innanför dörren klockan 22.00. Jag har verkligen hunnit med massor idag. Det började med att jag och Emfin sprang intervaller självmant på idrottslektionen då det var "fritt val". NÖJD!
Sen var det lektioner fram till 16.30 då vi hängde med Vix och rensade alla hennes kläder som hon inte får med sig hem. Så det tog jag och emfin hand om hehe ;) Nej det är fortfarande hennes men vi lånar kläderna lite!
.
Efter det tog Vix hål i naveln lite spontant sådär. Det vart jätte fint, hon passa verkligen idet!
Vi traskade sedan hemåt för att lämna alla kläder osv. men blev stoppade av en kille som vi stod och pratade med en timme. Vi kom tillslut hem med kläderna och efter det blev det ett sjukt lyckat restaurang besök.
Vi åt på ett grymt billigt ställe fast med jätte god mat. MUMS på det :)
Men nu ska jag verkligen sova, jag är hur trött som helst!
.

En lyckad lördag...

Gårdagen vart riktigt mysig och kul!
Den började med att vi gick till spelkvällen och väntade på Maria så vi passade på att spela lite FIFA och guush det är ju faktiskt kul haha :)
Efter det tog vi en taxi till Mr.Wok som är en av de bästa kines/thai/japan osv bufféerna jag någonsin ätit på. Det var LÄTT värt pengarna. Allt man var sugen på fanns så för er som besöker Fuengirola ÄT PÅ MR.WOK!
När vi hade ätit upp och höll på att spricka för vi hade ätit så mycket bestämde vi oss för att gå tillbaka till barerna/nattklubbarna.
Sen hängde vi lite här och var men kvällen vart riktigt lyckad!
.
.

De tre musketörerna!

Idag blir vi trion igen. Victoria kommer och hälsar på och det är UNDERBART, som jag har längtat efter den bruden :D
Det blir restaurang besök, utgång och massa myys! Vi har ju en del att ta igen.
Så nu ska jag slänga mig in i duschen efter en handbolls match som vi vann och sen springa mot emfin och vix.
ÅÅÅÅH VAD KUL DET SKA BLI!
.

American Pancakes ♥

Just nu håller jag och Vanessa på att steka amerikanska pannkakor till frukost.
Jag var såååå sugen så var verkligen tvungen haha :)
MUMS!
.
.
.
.
.
.

Godnatt!

Jag kom precis hem från en trevlig kväll på travellers. Men jag är sjukt trött och vädret är HEMSKT, det blåser och är svin kallt! Så jag och Maria gick hem istället. Jag hoppas att vädret är bättre imorgon.
.
Nu ska jag kolla på gossip girl och sen sova för jag är sjuukt trött.
Imorgon väntar match också!
.

Kylan kommer även hit...

Usch idag har det vart kallaste dagen hittills!
Det var verkligen grymt kallt imorse när jag traska till skolan. Jag fick tom ha mina vantar på mig. Eller det är typ 10 grader men det blåser som fasen och eftersom vi inte är vana vid det utan vid 20 grader så blir det sjukt kallt.
Speciellt när det inte är särskillt varmt inomhus heller. Dock är min lägenhet ganska varmt jämfört med andras!!
.
Dagen bestod iaf av prov på företagsekonomin som gick super bra. Det kändes verkligen toppen att lämna in provet :) Efter det såg vi klart en slags långfilms dokumentär på engelskan som var riktigt intressant!!!
Så min dag har varit ganska lugn om man säger så eftersom jag efter det gick hem och kollade på det nya vampire diaries avsnittet som kom ut idag haha :)
.
Ikväll ska jag i alla fall ta det lugnt på en bar så får festandet vänta tills imorn då VIIIIIIIIIX kommer ner. WEEEEIII vad jag längtar efter henne!!!
.
Ännu mer bilder av funkan!
.
.
.
.
.

Häktiskt dag!

Idag har jag gått i skolan som vanligt men eftersom jag började halv 1 så hade jag bara två lektioner vilket var spanska steg 4 och spanska steg 5 haha :)
Efter det gick jag hem, plugga lite och kollade på ett avsnitt av gossip girl. Men sen var det dags att gå iväg på något slags tack möte för oss gäststudenter och våra värdfamiljer. Så borgmästaren pratade lite osv. Den lokala TV:n var också där och filmade/intervjuade oss. Sedan bjöd de också på churros con chocolate som är typ friterade brödstänger som man doppar i tjock varm choklad. SJUKT onyttigt men grymt gott hehe :)
Under den tiden fick jag höra att jag och min spanska värdmamma är lika hahah jag tyckte det var jätte roligt. Men ah det kanske stämmer :P
.
Efter den lilla föreställningen i alla fall så vart det 2 plugg timmar på Lorenas. Jag har nämligen företagsekonomi prov imorn som kommer gå bra!
.
Ett litet smakprov av Funkan!
.
.
.
.

Zache is back!

Gårdagen bestod av en kort skoldag och efter det lite gossip girl. Därefter bar det av mot friskisen som bara går bättre oc bättre. Reslutaten börjar verkligen komma, yeeey!
Efter friskisen ringde emfin och frågade om jag ville hänga med till Malaga för att hälsa på Zache som är tillbaka så vi tog tåget dit :)
Riktigt kul!!
Vi köpte mat på tacobell och traskade hem till honom och pratade massa om vad vi missat osv.
Mysig kväll som satte guldkant på vardagen haha :)
.

RSS 2.0